Badanadal
mides instagram

PRESENTACIÓ DEL BADACASAL

Aquest Nadal, del 22 al 30 de desembre, gaudeix del BADACASAL: Diverses activitats, tallers i espectacles organitzats per diferents empreses professionals del sector lúdic i educatiu de Manlleu; creades i pensades per promoure la conciliació laboral i familiar durant aquestes festes, i per tant amb monitors de lleure, que vetllaran per tal que els nens i nenes gaudeixin de les activitats amb seguretat. Algunes fins i tot s’allargaran fins al 5 de gener.

A gairebé totes les activitats hi poden participar nens i nenes de 3 a 12 anys (a cada activitat s’indica l’edat recomanada) i es faran en diferents espais de la ciutat, amb accés d’entrada universal (gratuïta) però amb aforament i places limitades, i fent reserva prèvia de l’entrada a www.badanadal.cat o be a través dels mitjans de contacte publicats per a cada activitat, i cada empresa revisarà si queden places disponibles i us confirmarà la reserva, si en queden.

Des de l’Ajuntament de Manlleu i les empreses que ho faran possible us agraïm la vostra participació i us desitgem BON NADAL. Aquest projecte s’ha pogut realitzar gràcies a l’Àrea de Promoció Social i Personal, Salut Pública, Consum i Igualtat de l’Ajuntament de Manlleu, amb el suport del DEPARTAMENT D’IGUALTAT I FEMINISMES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA.